Werkproces

Hieronder de 5 fases die we gezamenlijk doorlopen bij het ingaan van je uitbestedingstraject.

 1. Contactfase
  Je neemt contact met ons op en ontvangt het aanvraagformulier. Zodra dit is ingevuld nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

 2. Behoefte analyse
  Na gezamenlijk overleg over de algemene behoeftes maken wij een kosten/batenanalyse voor je. Je geeft vervolgens akkoord om de werkzaamheden door te zetten waarna er een gedetailleerde analyse plaatsvindt van de operationele werkzaamheden. Daarnaast voeren wij altijd een GAP analyse uit waardoor mogelijke verbeteringen direct kunnen worden toegepast. Eventueel wordt er vanaf dit moment een pilotfase ingelast waarbij er een schaduwadministratie wordt aangehouden.

 3. Prijsstelling en contractfase
  Nadat wij het eens zijn geworden over de prijs en de werkzaamheden worden de contracten en bijbehorende Service Level Agreement getekend.

 4. Projectfase
  Benodigde resources worden aangetrokken en ingepland. Daarna vindt de eerste kick-off meeting plaats.

 5. Operationele fase
  De activiteiten worden actief gemanaged en er is intensief contact over de voortgang.

Vragen over de uitbesteding van jouw opdracht? Je kunt ons simpelweg een mailtje sturen of even bellen. We zijn ook te bereiken via Skype.

Solliciteer vandaag bij
Logical Moderator Solutions!

Kan jij heel goed Nederlands en Engels schrijven? Kom bij ons langs op kantoor. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 18:00. We hebben 4 enorm drukke en leuke Nederlandse platformen, waarop je ontzettend leuk kan werken.

 

Contact ons

Thanks for your submission!

We will connect with you soon.

Hebt u vragen?

Maak gerust contact met ons!

Mobiel

+597 889 4576

Paramaribo, SR

Stoelmanstraat 16