Tips

De beste aanbiedingen zijn niet altijd de aanbiedingen met de laagste prijs. De kosten onderaan de streep zijn het belangrijkste. Aanbiedingen vergelijken lijkt soms net op appels met peren vergelijken. Gelukkig is het dat niet. Met onze kennis, expertise en ervaring kun je altijd rekenen op een goede prijs zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het kwaliteitsniveau.

Hoe kan je outsourcingsrisico’s vermijden?

Als je wilt groeien, dan moet je uit je comfortzone. Risico’s horen daar bij. Wij maken deze risico’s, maar ook de kansen, inzichtelijk voor je. Zo kan je een weloverwogen beslissing nemen. Verschillende zaken spelen bij het zoeken naar een juiste outsourcingspartner.

Je wilt toch ook de “best of class” in huis?

Hoe vind je de beste aanbieders?

Allereerst zul je moeten brainstormen over de criteria waaraan jouw ideale outsourcingspartner moet voldoen. Dat zijn zowel harde als zachte eisen. Aan de hand hiervan selecteer je een aantal organisaties, die aan jouw eisenpakket lijken te voldoen. Daarna volgen de offertes.

Het selectieproces in een paar stappen

Het verloop van het selectieproces in het kort:

  1. Eisenpakket opstellen
  2. Leveranciers selecteren
  3. Leveranciers het eisenpakket en aanvullende vragen voorleggen
  4. De binnengekomen offertes vergelijken
  5. Onderhandelen met de leveranciers
  6. Definitieve keuzes

Zou je meer willen weten over waarop je moet letten? Dat kan! Je kunt ons simpelweg een mailtje sturen of even bellen. We zijn ook te bereiken via Skype.

Solliciteer vandaag bij
Logical Moderator Solutions!

Kan jij heel goed Nederlands en Engels schrijven? Kom bij ons langs op kantoor. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 18:00. We hebben 4 enorm drukke en leuke Nederlandse platformen, waarop je ontzettend leuk kan werken.

 

Contact ons

Thanks for your submission!

We will connect with you soon.

Hebt u vragen?

Maak gerust contact met ons!

Mobiel

+597 889 4576

Paramaribo, SR

Stoelmanstraat 16