Over ons

Logical Moderators Solutions (LMS) is een outsourcing bedrijf met haar hoofdkantoor gevestigd in Suriname. Ons bedrijf beschikt over meer dan 500 medewerkers inclusief competente chat operators, die beschikken over kennis en vaardigheden om het werk dat u naar ons uitbesteedt op een zoveel als mogelijk efficiënte, snelle en kostenbesparende manier te doen. We hebben momenteel zeven getrainde Office Managers die zorgdragen voor de nodige training en monitoring van al deze medewerkers.

Wij leveren intussen al 7 jaar verschillende outsourcing diensten aan buitenlandse bedrijven, voornamelijk in Nederland maar ook in Engeland en we blijven nog steeds groeien en leren. We kunnen echter nog veel meer werk aan en willen dat ook graag, vandaar wij graag een partnerschap aangaan met jouw bedrijf indien onze diensten jou aanspreken.

Gegevens Paxum account en Republic Bank rekening

Indien nodig, willen wij je op de hoogte stellen dat onze Euro Bankrekeningnummer bij de Republic Bank is: 1000343658.

De SWIFT code is RBNKSRPA.

Paxum Account: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te laten weten wanneer je bereid bent een gesprek met ons te hebben via Skype.

We kijken ernaar uit om zo spoedig mogelijk een reactie van jouw te mogen ontvangen. Maak gebruik van onze gratis besparingsscan! Je kunt ons simpelweg een mailtje sturen of even bellen. We zijn ook te bereiken via Skype.

Het geheim van ons succes

Orano Rose- Oprichter LMS:

“Het geheim van ons succes is eigenlijk vrij simpel. Passie, professionaliteit, accuratesse en betrouwbaarheid bepalen al ons handelen.

De resultaten laten zien dat dit werkt!

Elke klus, hoe klein of hoe groot deze ook moge zijn, wordt met dezelfde hoeveelheid aandacht, enthousiasme en motivatie aangepakt. Liefde voor het vak, klantbelang, openheid, respect, zorgvuldigheid in de cijfers en professionaliteit in de samenwerking is waar wij voor staan, elke dag opnieuw.”

Solliciteer vandaag bij
Logical Moderator Solutions!

Kan jij heel goed Nederlands en Engels schrijven? Kom bij ons langs op kantoor. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 18:00. We hebben 4 enorm drukke en leuke Nederlandse platformen, waarop je ontzettend leuk kan werken.

 

Contact ons

Thanks for your submission!

We will connect with you soon.

Hebt u vragen?

Maak gerust contact met ons!

Mobiel

+597 889 4576

Paramaribo, SR

Stoelmanstraat 16