Diensten

Bij elk bedrijf zijn verbeteringen door te voeren. Geen enkele opdracht is te klein of te groot voor ons. Workload verzetten en alles wat daar bij komt kijken, dat is in een notendop het specialisme van Logical Moderator Solutions. Data-invoer en e-mail antwoorddiensten op grote schaal zijn slechts enkele van de diensten die wij jou kunnen aanbieden.

Onze 6 voornaamste diensten

Vanuit ons grote netwerk van data-entry specialisten hebben we de beste oplossing voor:

VOIP Provider

We bieden prepaid VoIP-terminatie voor topkwaliteit en tarieven, dankzij interconnecties wereldwijd en geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Of je nu een carrier, reseller, VoIP service provider of een klein bedrijf, call center of callshop bent, u hebt geen minimum volume nodig om te profiteren van de beste wholesaletarieven op de markt!

Factuurcontrole

We toetsen je facturen inhoudelijk. Onze methodiek legt mogelijke afwijkingen tussen prijsafspraken en factuurbedragen bloot.

Data Entry

Wij verwerken je gegevens snel en secuur.

Call Agents

Support helpdesk, product info, mediums, horoscope, inbound (erotic), outbound.

Onze dienstverlening zal ertoe leiden dat een groot deel van jouw werklast vermindert waardoor je meer tijd hebt om je te richten op de kernactiviteiten van jouw onderneming. Wij garanderen structureel lagere kosten en een effectievere exploitatie van je opdracht wanneer wij het beheer overnemen. Wij streven ernaar om jouw de investering in ons ruimschoots terug te laten verdienen.

Solliciteer vandaag bij
Logical Moderator Solutions!

Kan jij heel goed Nederlands en Engels schrijven? Kom bij ons langs op kantoor. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 18:00. We hebben 4 enorm drukke en leuke Nederlandse platformen, waarop je ontzettend leuk kan werken.

 

Contact ons

Thanks for your submission!

We will connect with you soon.

Hebt u vragen?

Maak gerust contact met ons!

Mobiel

+597 889 4576

Paramaribo, SR

Stoelmanstraat 16